Kontakt oss

Hva brenner du for? Vi kan hjelpe deg i gang! 

Ung i Ålesund er kommunens tilbud til dere som er fremtiden. Vi veileder, legger til rette og skaper kulturaktiviteter for for ungdom.

Vi hører gjerne fra deg! Send oss en e-post  eller kontakt en av oss direkte.

Enya Liverød Gundersen

Enya har hele livet hatt en brennende lidenskap for å uttrykke seg gjennom det kreative. Hun har studert utøvende kunst innenfor teater og film, og har bakgrunn i medier –og kommunikasjon.
Enya er en av to som setter i gang kreative prosjekt for ungdom; workshops, forestillinger, helgekurs. Hun har også ansvaret for den Kreative Huben som holder til på Arbeideren i Ålesund.

E-POST TIL ENYA

 

TLF. 45 29 23 57

https://ungialesund.no/kontakthttps://ungialesund.no/kontakt

MATHIAS TVEDTEN

Mathias har alltid har vært interessert i kunst- og kulturuttrykk, og har studert sang og musikk fra 2012 til 2019. Han har jobbet freelance som sanger/artist, som kordirigent og som sangpedagog i kulturskolen.

Nå er han kulturkonsulent i Ålesund kommune der han arrangerer og organiserer kulturtilbud for ungdom. Han har også driftsansvaret for kulturverkstedet Vibes.

E-POST TIL MATHIAS

 

TLF. 46 88 35 83

Foto: Sparebanken Møre, Næringsteft, Foto Tone Molnes

KARINA SUNDBY

Karina har holdt på med musikk og sang hele livet, og begynte tidlig med teater og skoleforestillinger. Hun har vært aktiv i kulturskolen i til sammen 9 år med sang og piano, og gikk musikklinja ved Gjøvik VGS før hun flyttet til Trondheim for å studere musikkproduksjon og lyddesign.
Karina er en av to som setter i gang kreative prosjekter for ungdom; workshops, forestillinger, helgekurs. Hun har også ansvaret for UKM, og Spire på Terminalen.

E-POST TIL KARINA

 

TLF. 95 46 99 46